samedi 28 juin 2008

Egaal bruin met Fake Bake


Voor heel wat mensen is een mooi bruin kleurtje belangrijk. Consumenten worden zich echter steeds meer bewust van de schadelijke en verouderende effecten die overvloedige UV-straling op de huid kunnen veroorzaken. Wie een goed zelfbruiningsproduct zoekt, kan terecht bij Fake Bake.

Fake Bake is in de Verenigde Staten geïntroduceerd door de Wives and Girlfriends (Wag’s) van voetballers. Het is een biologisch afbreekbaar product dat geen vlekken maakt, geurloos is en geen oranje gloed geeft. Bovendien heeft het al heel wat awards gewonnen en werd het door het gerespecteerde magazine Harpers Bazaar uitgeroepen tot de beste zelfbruiner. Een heleboel Hollywoodsterren, waaronder Madonna en de meiden van Girls Aloud, zijn compleet in de wolken.

Het mag dan wel Fake Bake heten, toch is er niets nep aan dit zelfbruiningsproduct. De exclusieve, gepatenteerde formule bevat ingrediënten van de hoogste kwaliteit die binden met het natuurlijke pigment in de huid. Daarnaast transporteert het dihydroxiaceton (DHA), het actieve tanningingrediënt, naar de diepere lagen van de huid. Dit staat garant voor een egaal bruine kleur die dagenlang aanhoudt, zowel op het lichaam als in het gelaat.

In de Benelux wordt Fake Bake exclusief verdeeld door Karen Sammon, eigenares van een eigen Skincare Center in Brussel. Voor haar salon testte ze wel twintig verschillende merken van zelfbruiners uit. Omdat ze zelf afkomstig is van Ierland en een bleke huid heeft, kon ze de resultaten zeer goed beoordelen. Fake Bake kwam voor haar als beste uit de test.

Voor een nog beter resultaat, is een driestappenprogramma uitgewerkt. Eerst scrubt men het lichaam met Passion Fruit Body Scrub, een product met plantaardige ingrediënten en Aloe Vera-extracten voor een zachte en gladde huid. Daarna brengt men de Fake Bake tanning lotion aan over het hele lichaam en laat men twintig minuten drogen. De volgende ochtend neemt men een douche en bespuit men het hele lichaam met Skin Smoothie Oil, een hydraterende en luxueuze samenstelling van plantaardige ingrediënten met essentiële oliën om de Fake Bake-kleur dieper te laten doordringen in de huid. Zo krijgt men een langdurig bruine kleur en beschermt men de huid.

Wie weinig tijd heeft, kan gebruik maken van de Fake Bake Spray Tan. Hierbij duurt een volledige lichaamsbehandeling amper zeven minuten. Verder is er ook Fake Bake Gold, een variant met een hoger percentage aan bruiningsingrediënten en met krachtige oxidanten, exclusief voor behandelingen in schoonheidsalons.

Aucun commentaire: