samedi 28 juin 2008

Fris als een vis


Collageen is een zeer belangrijke pijler bij het tegengaan van huidveroudering. Vanaf 25 jaar vermindert de productie, wat resulteert in het ontstaan van rimpels. Ken’s Pharma biedt echter een eenvoudige oplossing: drie varianten van Bio Aktiv Collagen, een serum met collageen gewonnen uit zoetwatervissen.

Collageen is een lijmvormend eiwit, het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijk huid. Het staat in voor de vastheid, elasticiteit, gladheid, hydratatie en vernieuwing van de huidcellen. De structuur van Vis collageen – ook Natuurlijk collageen genoemd – is echter sterk te vergelijken met die van de menselijke huid en wordt daarom vaak gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Bio Aktiv Collagen wordt door Laboratoria Inventia Polish Technologies gewonnen uit zoetwatervissen uit de zuiverste wateren ter wereld. De grote vernieuwing, het resultaat van een gepatenteerde techniek, is een speciale formule met als eigenschap dat de volledige collageenwaarde van het extract behouden blijft in ongekoelde condities (tussen 5 en 28° C). Het serum bevat naast collageen ook elastine, melkzuur en noncollagene eiwitten die de huid herstellen. Het melkzuur doet de huid schilferen, maakt het gladder, vervaagt en verlicht vlekken.

Met zijn speciale structuur dringt de Bio Aktiv Collagen gel door tot de onderste lagen van de epidermis. Hier wordt het tekort aan collageen opnieuw aangevuld. Bovendien worden de fibroblasten gestimuleerd zodat de huid weer zelf collageen gaat aanmaken. Zo kan het product de huidverouderingsprocessen aanzienlijk uitstellen, rimpels reduceren en de huid opnieuw een jonge, frisse uitstraling geven.

Ook op medisch vlak wordt Bio Aktiv Collagen enthousiast ontvangen. Zo worden de producten, in samenwerking met Medic Laser Center, gebruikt als de perfecte verzorging na diverse laserbehandelingen. Ook bevorderen ze de heling van littekens bij postoperatieve verzorging na esthetisch plastische chirurgie.

Bio Aktiv Collagen is beschikbaar in drie varianten. Voor het gezicht, de contouren rond de ogen, de decolleté en de hals is er Bio Aktiv Face. Het reduceert rimpels, verfrist en hydrateert de huid. Met Bio Aktiv Body behandel je het hele lichaam, doeltreffend bij de bestrijding van cellulitis en striae. Tot slot is er ook Bio Aktiv Hair & Nails voor haar, nagels, handen en voeten. Het regenereert en versterkt en is ideaal voor de behandeling van eelt. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De drie varianten bevatten eenzelfde percentage aan collageen, maar verschillen in dikte, structuur en emulsie.
Meer informatie kan u vinden op http://www.wellness-insight.be/

Aucun commentaire: