samedi 28 juin 2008

Afslanken met geluidsgolven


De wetenschap staat niet stil. En gelukkig maar! Terwijl je vroeger een liposuctie nodig had om overtollig vet te verwijderen, zijn er nu heel wat andere en veiligere technieken op de markt. De Proslimelt bijvoorbeeld, door gebruik te maken van geluidsgolven worden vetcellen volledig pijnloos en definitief verwijderd.

Met de komst van de Proslimelt behoren narcose en operatie tot de verleden tijd. Het toestel bevat twee behandelingskoppen die op de gewenste zones geplaatst worden. Via deze koppen dringen ultrageluidsgolven van 30 tot 70 kHz in de huid. Hierdoor gaan de vetcellen zo hevig trillen dat ze definitief worden vernietigd. Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen worden niet aangetast. Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en het lymfesysteem opgenomen en via de lever en de urinewegen op een natuurlijke manier verwerkt.

Deze gebruiksvriendelijke en wetenschappelijk bewezen methode heeft naast het overbodig maken van narcose of operatie nog meer voordelen. Zo is het vet definitief weg en is het resultaat onmiddellijk meetbaar. De behandeling is geheel pijnloos, terwijl een herstelperiode overbodig is en er geen littekens optreden. De Proslimelt heeft vorig jaar dan ook de innovatieprijs gewonnen op een internationaal anti-aging congres in Monte Carlo.

Plaatselijk afslanken met geluidsgolven bestaat al langer, maar met de Proslimelt kan je een aantal parameters instellen naargelang de vetdikte en -soort waarmee de klant te kampen heeft. Afhankelijk van de vetdikte zal het aantal Watt variëren van 2 tot 5 Watt per vierkante centimeter. De vetsoort bepaalt dan weer het frequentiebereik (30 tot 70 kHz) en de frequentietijd (5 tot 30 seconden). Zo kan voor elke klant een optimaal behandelingsprogramma opgesteld worden. Ongeveer vier behandelingen van 30 tot 40 minuten zijn voldoende om de probleemzone definitief aan te pakken.


Op de portaalsite van Wellness Inisight kan je ook een filmpje bekijken van de behandeling onder de rubriek Wellness TV

Aucun commentaire: