samedi 28 juin 2008

Revolutionaire huidverzorging


Het lijkt misschien een elegant en stijlvol scheerapparaat, maar dit kleine toestelletje heeft veel meer in zijn mars. De ilift combineert namelijk de heilzame werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen van de bijhorende cosmeticalijn laserlift botAction.

Het revolutionaire, handige apparaatje werd ontwikkeld door Laser.com, een Italiaanse producent van cosmetica-instrumenten voor professioneel en medisch gebruik. In landen als Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de combinatie van de ilift met de laserlift botAction-producten al goed ingeburgerd. Bij ons wil Tave, de exclusieve verdeler in de Benelux, graag hetzelfde bereiken.

De synergetische werking van de ilift is nog nooit eerder gezien. De energie van de positieve en negatieve ionen bestrijdt de bacteriën van de huid en verhoogt de cellulaire weerstand. Bovendien worden de laserlift botAction wateroplosbare substanties op deze manier beter geabsorbeerd. Infrarode stralen verhogen dan weer de bloedcirculatie en stimuleren op deze manier de productie van collageen en elastine. Tot slot versterkt de micromassage de elasticiteit van de huid, wat resulteert in een jonge en veerkrachtige uitstraling.

Laserlift botAction is een nieuwe formule, speciaal ontwikkeld voor antiverouderingsbehandelingen. Het actieve bestanddeel is Acetyl Hex Peptide. Het werkt direct in op de gelaatsspieren en heeft hetzelfde effect als Botulinic Toxin (Botox). Andere belangrijke ingrediënten zijn Equisetum Glycolix Extract, Hyaluronaat en sojabonenproteïnen. In vitro en in vivo tests bevestigen de efficiëntie van de laserlift botAction-producten voor het verminderen en voorkomen van expressierimpels en het herstellen van de gezondheid, jeugdigheid en schoonheid van de huid.

De stijlvolle ilift is herlaadbaar en gemakkelijk in gebruik. Je zet het toestelletje aan, kiest je leeftijd (25, 35, 45 of 60 jaar) en stelt de intensiteit van de vijftien minuten durende behandeling in op laag, middelmatig of hoog. Er worden vier programma’s doorlopen – de zuivering, de massage, de voedende fase en de lifting – waartussen je steeds het laserlift botAction-serum aanbrengt. Na de vierde fase werk je de behandeling af met de laserlift botAction-crème.

De richtprijs voor een kit met ilift apparaat, laserlift botAction-serum en -crème is 420 euro.

Aucun commentaire: